Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2010

SSK vinner igen!

Av Daniel - 2 oktober 2010 19:15

SSK vann idag igen (nåt man gärna vill vänja sig med att få säga).

Inledningen på säsongen har sett ganska bra ut spelmessigt men resultaten har inte blivit rätt.

Målskyttet har uteblivit samtidigt som försvaret har slarvat, ändå har man ofta vunnit skotten och skapat många bra lägen.
Match för match har de sett bättre ut och idag vinner men i sudden borta mot Frölunda.

Man är klart bäst 45-50 min av matchen och redan efter ca 40 sek av matchen har man skott i ribban. Hela 1a perioden är man de starkare och bättre laget, men Frölunda får ledningen i slutet av perioden.

2a perioden fortsätter man bra men lyckas inte få in pucken. Vissa avslut känns lite klena men man har ändå många puckar på mål och de visas stor vilja i laget och de känns som man bara ska ha med sig poäng ifrån den här matchen.

I 3 perioden kommer så målet välförtjänt. Patrik Carlsson får ett bra läge i slottet efter passat av Ryan Lasch och skjuter snyggt 1-1.

Strax efter målet börjar Frölunda öka skridskoåkningen och SSK börjar se lite trötta ut. Frölunda skapar ett par lägen men Sjögren är bra i SSKs mål.

I Sudden hinner de inte gå lång tid innan Robban Karlsson får friläge, men lyckas inte hänga dit pucken. Lite senare får man istället ett 2 mot 1 läge där Timo Seppänen lägger över pucken till Linus Videll som snyggt avgör med ett snyggt "flipp-mål".

Nästa match är hemma på torsdag mot Djurgården.

HEJA HEJA SSK!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards