Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Advent

Av Daniel - 19 december 2010 12:15

Fjärde advent. Inte många dagar kvar till jul nu, och ja tror de börjar kännas lite jul nu även i mig. Brukar ha svårt att få den rätta julstämningen annars.



Staffan Stålledräng är våran adventsljusstake. Knas på första ljuset...?


Snön har vräkt ner ett par dagar (inget ja hurrar över) och graderna har gått från +1C till -22C från dag till dag. Inne har de de också varierat, från 18 till 25. Var nästan lite sommarkänsla härom kvällen då de var 25 och man satt i bara fillingarna, haha. Svårt att styra värmen när kylan ute varierar så mycket, men huvudsaken är att man inte fryser.


I fredags var ja till Falun och spelade lite uppvisning. Efter år vi mat med laget som lite julavslutning. IBF Falun torskade tyvärr sin match men annars var allt bra.

Erika har jobbar massor sista tiden och så även hela helgen. Jag har fixat med lite julklappar och slappat här hemma med hundarna och tv-spelet. I går kväll började vi slå in lite paket. Julmusik, tänta ljus och en irriterad Daniel som aldrig verkar lära sig hur man enklast fixar med julpappret, haha. (samma visa varje år) De slutade med att ja lämnade över de hela till Erika så julfriden skulle bevaras. Men bra blev de i alla fall till slut.



Fina paket blev de till slut, när ja lämnat över inslagningen


Idag händer nog inte heller så mycket. Var uppe med tuppen som vanligt och sitter nu och gäspar. Hundarna har fått mat och varit ute i snön. Även räven leker utanför i snön så alla verkar nöjda och glada. Tror de får bli lite mat och tv-spel för min del innan man kanske kollar på damernas handbollsfinal i eftermiddag.

Kanske dags att köpa gran snart också...?



Några "fina" granar som säljs utanför affären i Vikmanshyttan, 180kr.


Har försökt jula upp bloggen lite men tycker inte att headern gjorde hela jobbet, så nu har ja även lagt in lite julmusik med MixPod. En riktig blandning med Ramones, U2, Carola, Celine Dion, Busungarna, Mariah Carey och Andrea Bocelli.

(tryck på play i spelaren till höger för att lyssna)

Ber om ursäkt om volymen är lite hög men inställningarna vill inte funka som jag och i värsta fall går den ju att stänga av.

Kan även rekomendera Adam Alsings Spotifylista med julmusik för den som inte har gjort en egen samling.

Önskar alla läsare en trevlig advent!

  

 
 
Ingen bild

Rebecca

20 december 2010 12:47

Fint att du lät Erika fixa paketen. Hon var duktig hon :) Gissa att man får slå in många paket i dessa tider i butik. Ha de bra båda två! God Jul!

Daniel

20 december 2010 13:05

Ja hon e bra hon: men ett paket lär ja i alla fall få slå in själv ;)
Vore man bra på paket skulle man göra pengar som paketinslagare i dessa jultider :)

 
Tea

Tea

20 december 2010 20:02

fin blogg!:)

http://teabarjman.blogg.se

Daniel

21 december 2010 10:23

Tack så mycket!

 
Julia Swalander

Julia Swalander

21 december 2010 10:09

sv. Kul att du gillar det :)

http://jswalander.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards