Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

14 februari

Av Daniel - 14 februari 2011 10:04

14 februari och Alla hjärtans dag idag. Butiksägarnas stora dag. Är ja tråkig om ja tycker att de inte är en dag man måste fira. Bör man inte visa sina nära och kära att man tycker om dom varje dag? Visst kan de vara fint med en extra tanke men att köpa en massa grejer just idag känns ganska onödigt.

Hur ser ni andra på den här dagen?

Här är lite intressant läsning om Alla hjärtans dag och var de kommer ifrån.


Kanske är ja tråkig, men ja tycker man kan visa kärlek hela året...

Hade svårt att sova igår men vet inte riktigt varför. Låt och tänkte på allt möjligt. Tror ja somnade vid 2 tiden och när man sen öppnar ögonen vid halv 9 och ser att de är -23 ute har man ingen större lust att kliva upp.

Bilen ville inte starta så de var bara ta fram startkablarna och batteriet ifrån gräsklipparen. Har verkligen ingen lust att lägga 1000kr på ett nytt bilbatteri, men troligtvis behövs de. Bilen har varit svårstartad ganska länge.
Ikväll är de träning i Falun. Erika jobbar till 18 så hon får snällt följa med till Falun också om hon ska komma hem ikväll. Och snart är de dags för innebandymatcher. Blir nog kul.

Idag händer nog inte så värst mycket annars. Ska fixa ett par inlägg till här på bloggen, lite film och veckans U2...

Hoppas alla får en bra dag och att ni får känna att ni är älskade även idag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se