Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Sol!

Av Daniel - 27 juni 2011 10:25

Hallå alla bloggdiggare!Hur är läget? Har blivit lite dåligt med bloggande nu igen. Tömde ju sovrummet på allt dör att lägga.golv så datoen har varin nerplockad. aSen ska ja erkänna att ja glömt bort bloggen lite också.Sitter just nu i solstolen och skriver på mobilen. Hade tänkt ge mms-bloggningen en ny chans så ja även kan lägga upp bilder men de funkar inte som ja vill så de får bli de vanliga surfsättet utan bilder istället.Ja Midsommarhelgen försvann ju fort även i år. Här hemma hände inte så mycket. Ja och Erika var till Säterdalen i Säter och tittade på firande(pinsamt dåligt arrangemang) t och sen år vi maasa mat hemma bara.Helt ok att inte göra så mycket men ja saknade ändå att.ha fest. Var väldigt länge sen de festqdes och ja kan sakna att träffa folk att ha roligt med. De var bättre förr när man röjde på Midsommar... eller nja, bara vissa gånger kanske :) igentligen skulle ja inte kräva så mycket mer än lite kompisar, god mat och bra musik, men men kanske ett annat år.Golvet... Ja de går lite sådär just nu. Ja började förra.veckan och hade tänkt varit klar till helgen, men de blir ju sällan som man tänkt.La typ en tredjedel innan ja blev less på resultatet så ja rev upp de för att börja om. Nu har ja lagt lika mycket och tog sen paus över helgen och ska väl börja idag eller i morgon igen.Säger bara en sak. Vilken tomte som byggt de här huset. Man kan tro att allt är ett skämt. Inget är i grunden som de borde vara. Tex kan ja nämna att han limmat fast elkabeln i huset på listerna och väggen med silicon, typ flera hundra liter dessutom. Kan lova att de.är ett jäkla meck att få bort... man kan bli less för mindre.Jaha. Skulle precis skriva att ja ska sätta på min ljudbok och fortsätta sola men just som ja skriver brakar ryggen sönder på solstolen. Suck! Kanske inte meningen att ja ska få sola idag... får se om de går att mecka ihop.Njut i solen nu, man vet aldrig vilken dag den svenska sommaren tar slut. Och ni som inte är lediga utan sitter och jobbar... tråkigt ;)

 
 
Helgi

Helgi

28 juni 2011 10:06

Hej!

Jag vet ett sätt för att göra golvläggandet lite roligare i alla fall. Att skriva om projektets olika faser i ett byggforum är väldigt skoj! Jag skulle kunna erbjuda en liten morot om du skulle vilja göra det.

Hör av dig på mejl så berättar jag mer!

Vänliga hälsningar
Helgi

http://byggla.se

Daniel

28 juni 2011 11:48

Såg ditt mail tidigare men glömde att svara på de. Du får ett svar nu i stället :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards