Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

Lite av varje

Av Daniel - 5 juli 2011 16:15

Puh. Har just klippt gräset.

Tänk att de alltid ska vara så trögt att få de gjort. Efteråt känns de riktigt bra och de blir ju oftast ganska ok också.

Idag har de även varit en del sol så förhoppningsvis fick ja lite extra bränna medans ja klippte också.


Tänkte göra en liten snabb uppdatering. Har inte gjort överdrivet mycket (säger ja de varje gång eller?) men lite i alla fall.

Härom kvällen var vi och badade med Nattis. Eller nja, hon badade och vi andra stod på land och försökte hålla oss ifrån hennes skvättande varje gång hon kom upp.
Verkade skönt i vattnet och kanske kan de bli ett dopp innan sommaren är slut... men ja lovar inget. Var måååånga år sen sist och de ska nästan till 30 grader för att ja ska ner i vattnet.
Nattis tyckte de var väldigt roligt i alla fall. Kastade lite boll och hon hoppade i från bryggan, värsta bomben haha.

Har blivit lite onyttigt ätande senaste dagarna. Först en Black & White på Lagunen och då råkade de bli pommes till, sen blev de pommes hemma häromdagen också senare chokladmousse och chips följt av pizza dagen efter. Inte bra!

Vägde mig förra veckan och hade gått ner 2 kg, fast ja börjar tro att vågen här hemma är lite konstig fast nu vägde ja mig på en riktigt sjukhusväg som man sitter på så den borde stämma.

Har ett sjukt sug efter Cola. Vissa dagar är de väldigt nära att öppna den som står och väntar i kylen men ännu så länge har ja hållt emot.

Fick ett ryck igår vid 22 och gav mig ut och cyklade. Hade glömt hur jobbigt de kunde vara. Blev en runda på ca 10km tror ja. Klockan på cykeln har lagt av men ja uppskattade sträckan efter vägskyltar så de stämmer nog, kanske...

Har varit ute och åkt lite fyrhjuling senaste dagarna också. Roligt. Har blivit både lite skog och väg. När de gäller att köra fyrhjuling så får de gärna komma lite regn (enda bra anledningen med regn). Är väldigt tort i marken just nu och de blir ju lite roligare om de är blött och skitigt, hehe.

Hade tänkt skriva om mer grejer men glömde bort vad ja skulle skriva...


Vädret har varit väldigt konstigt senaste dagarna sen den strålande solen försvann. De sägs dag efter dag att de ska komma regn och åska och när man är ute och åker regnar de här och var ganska rejält, men här hemma har de inte kommit en droppe. De har varit svart på himlen nästan varje dag men inget regn ännu. Skönt.


Nu ska ja ta nåt att dricka och spela lite tv-spel tror ja.

Ha en fortsatt bra dag!


Reklam

Jo en sak till.

De inlägg ja gör då och då om spel, casinon eller annat som kan verka lite konstiga. Ja har ett intresse av spel men dessa inlägg skrivs i reklamsyfte.

Sista månaderna har flera olika företag hört av sig och velat att ja skriver nåt och länkar till dom och självklart gör man de, allt för pengar haha. Ja kan vara intresserad av vad som helst för rätt pengar.

Nu vet ni...



Gizmo, eller Moses som han börjat kallas här hemma på senare tiden :)


   



Nattis kollar utsikten i trädgården


   

 
 
Erika

Erika

5 juli 2011 23:24

Världens finaste familj :)

http://mittliverika.bloggplatsen.se

Daniel

7 juli 2011 20:13

Jepp! :)

 
Ingen bild

Daniel

5 juli 2014 17:43

Saknar dig Gizmo!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards