Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 8 juli 2014

Brasilien - Tyskland

Av Daniel - 8 juli 2014 22:00

Semifinal i VM.

Ska Brasiliens VM ta slut ikväll?
Tycker inte att dom varit speciellt bra så här långt så tror nog att Tyskland går segrande, men det blir nog en jämn match.


 


EDIT: Och 29 minuter senare leder Tyskland med 0-5. Helt galet! Matchen slutar hela 1-7. Vem hade trott de!?

3056 i odds!!!

Hallå, det är fotboll! Sjukt.
Holland möter Argentina i morgon. Vore kul med Holland - Tyskland i final och Brasilien - Argentinga i bronsmatch.


#vm #fotboll #semifinal #matchen #resultat #svenskaspel #brasilien #tyskland #sjukt #galet #holland #argentina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bea

8 juli 2014 22:28

Det där du skrev i rampluset var så klokt. Jag har också funderat på det: Varför inte gå in på andras bloggar och ta del av det andra skriver? Eller kommentera tillbaka?
Jag har själv slängt iväg kommentarer- där blogginnehavaren aldrig visat intresse tillbaka, och det roligaste är ju liksom om det blir en tvåvägskommunikation. Eller hur?
Hoppas du har en fin tisdagskväll! :)

beabloggar@bloggplatsen.se

Daniel

8 juli 2014 23:47

Ja man vill ju att ens blogg ska få läsare och de får man enklast genom att synas, tex genom en kommentar och sin länk.
Och själv tycker man ju att kommentarer är roligt att få, så då kan man väl även bjuda andra på det. Så tänker jag :)

 
Ingen bild

Maja Dacke

10 juli 2014 20:09

Hej, Daniel, jag tycker mig ha sett din nick-bild på andra bloggar och nu senast hos Thoralf ... Och nyfiken som jag är ... Vi ses igen i annan tråd. Maja

Daniel

10 juli 2014 21:41

Jag är runt lite här och där så det är möjligt att du sett mig någonstans.
Kul att du tittade förbi här.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se