Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2014

Världens bästa hund!

Av Daniel - 19 augusti 2014 22:11

Har vi inte världens finaste hund!? :)


Om klippet inte syns eller strular på något sätt så finns en direktlänk här: https://www.youtube.com/watch?v=uzuJbD3X_Gs#nattis #youtube #film #rottweiler #världens #bästa #hund

 
 
Ingen bild

Linda

20 augusti 2014 09:12

God morgon!
Nattis är fin!! Det såg jag när hon åt majs.
Jag kunde inte se denna video. Visas inte på denna plattform sa Youtube(: Hade varit kul att se.

Ha en bra dag idag!
Gillar onsdagar..lill lördag :)

Daniel

20 augusti 2014 11:48

Ska se om jag kan hitta några problem. Lägger upp en vanlig länk också ifall fler har problem att klicka sig till Youtube.

 
Ingen bild

Linda

20 augusti 2014 09:14

Ska försöka lite senare.

Kanske funkar då :)

Daniel

20 augusti 2014 11:53

Hos mig funkar de både på datorn och mobilen. Skumt.
Nu finns i alla fall en vanlig länk också så det ska bara vara att klicka på den :)

 
Ingen bild

Linda

20 augusti 2014 11:52

Visst ja, jag kollade ju på Youtube. När jag nu inte fick se Nattis, fick jag se ett roligt klipp istället, på hur du uppfinner en alldeles egen pump till polen.:)

Så smart tanke, det jag ändå fastnade mest för var den rosa ringen:)
Det ska vara vackert också.

Vilken kul uppfinning!

Slutet va bra.. så det alltid blir när man ansträngt sig lite mer.
Aldrig jag försöker igen..:(
sen när man glömt detta, så blir det nåt nytt igen.

Älskar när jag är sådär jätte smart!
Ett tag får jag va det...
Tills allt går sönder...hm :(

Daniel

20 augusti 2014 12:04

Roligt att du hittade till min film :)
Det blev en (ganska) bra grej, och det var ju självklart viktigt att den var snygg :)


För den som missat filmen "Hur man nästan blåser upp en pool" så finns den här: http://danneking.bloggplatsen.se/2014/07/12/10783895-hur-man-nastan-blaser-upp-en-pool/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se