Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 24 september 2014

Virus på Facebook!?!!

Av Daniel - 24 september 2014 11:14

Blev väckt av Rebecca i morse som ringde och talade om att jag skickat ut reklamerbjudanden om solglasögon på Facebook. Hade även fått flera meddelanden om detta.

Suck! Har fått nåt virus eller nåt.

Det är inget jag själv kan se på min "vägg" men när någon kommenterat kan ja få upp det genom mina aviseringar. En massa av mina vänner är taggade (kanske alla) och så finns det en länk som jag hoppas ingen klickat på.

Fattar inte hur jag fått detta. Är alltid försiktig med vad ja klickar på och kastar till och med mail som jag inte känner igen utan att öppna dom.

Kändes lite som att en del blivit sura över att jag skulle skickat det här vilket är väldigt tråkigt efter som ja egentligen inte har en aning om hur detta gått ut och har ingenting med det att göra.

Väldigt störande!


Är det någon annan som fått nåt sånt här på sin Facebook?


 
Så här der det ut.

Överst är det jag kan få upp genom mina aviseringar, själva meddelandet.

Bland mina fotomappar har det skapats en app där det ligger 14 likadana bilder med detta "erbjudande".

Har raderat allt men frågan är om man måste göra något mer.

Söker efter information och uppdaterar om jag får veta nåt mer.


Och Nej Henke, det är ingen anledning till att du inte ska ha Facebook ;)

#virus #facebook #kontakter #aviseringar #tag #tagga #vänner #foton #bilder #erbjudande #solglasögon #rayban #reklam #radera

 
ANNONS
 
batmanbebis

batmanbebis

24 september 2014 19:09

Såg denna reklam på en minnes sida för en kille, blev jävligt ...fel
Men det var inte personen i fråga som postat detta, jävligt stört är det iaf..Kanske går att googla på just detta virus?
Fan minns när jag var i norge i en månad, då var det nån som skrev "i like nude girls" och en länk på min wall..kändes jävligt creepy

jag gillar ju nakna tjejer iof, meeen:p

http://batmanbebis.bloggplatsen.se

Daniel

24 september 2014 19:54

Vet inte hur skiten hamnat hos mig men såg nu på eftermiddagen att fler fått detta av andra (som inte jag känner) fast med andra bilder så de är väl nåt som börjat smitta överallt nu.

Ja vem gillar inte nakna tjejer :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se