Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 8 november 2014

5 år!

Av Daniel - 8 november 2014 14:44

Idag är det 5 år sen jag och Erika blev tillsammans. Galet vad fort tiden går.
Vi hade hörts till och från över nätet under flera år men kände inte varandra. Men så plötslig bestämde vi att vi kanske kunde höras på telefon och det blev några sena nätter pratandes om alkt möjligt. Nästa steg kändes tvunget ganska snabbt efter. Tänk om vi aldrig träffas och bar lever vidare våra liv och så kanske vi skulle passat ihop. Det blev som att ta reda på vem den där tjejen från norrland egentligen var för att sen gä vidare :)
Så skulle hon ner till Stockholm och vi bestämde att hon kunde komma och hälsa på mig i Dalarna innan hon sen åkte hem igen.
Ja sa lite på skämt att "kommer du hit så kommer du att bli klar", och så blev det.
Två månader senare flyttade hon in och på den vägen är det, nu 5 år senare :)

Visst var hon fin redan då, min Erika!

 
ANNONS
 
batmanbebis

batmanbebis

9 november 2014 20:00

ohh flytta ihop efter två månader, snabba ryck! men verkar ju gått bra:)
grattis!!!

http://batmanbebis.bloggplatsen.se

Daniel

10 november 2014 01:15

Ja varför inte :)
Fast Erika pluggade (och bodde) i Stockholm under veckorna första 4 månaderna även om hon flyttat till mig.

 
Ingen bild

Linda

13 november 2014 08:38

GRATTIS! ❤
Det har du rätt i, man ska våga ta chansen att testa om man passar ihop.
Vilken tur att ni gjorde det. Ni har ju passat ihop i 5 år!:)
I januari har min man och jag varit gifta i 5 år och varit tillsammans i snart 7 år. Tiden har gått otroligt fort. Fast ibland känns det som det gått dubbla tiden, mycket har hänt på dessa år tillsammans.
Vi är fortfarande som ny kära, men inte varje dag. ;) vi kan hålla varandra i handen när vi ska sova , fast bara när vi är ny kära.

Ja, din Erika var otroligt söt då, och jag har sett nyare bild. Fortfarande lika söt , fast med lite ljusare hår på den bilden. Ni var ute och åt kebab tror jag. ;)

Daniel

13 november 2014 19:27

Haha nej vi firade inte med kebab (den är för dålig i Dalarna) men vi var faktiskt ut och åt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se