Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 20 juli 2014

Kissie

Av Daniel - 20 juli 2014 10:26

God morgon mina vänner!

Känns som det kommer att bli en bra dag idag.

Det är tyvärr mulet ute men inne vaknar jag med solen :)

Det är lite extra fart på besökandet här på bloggen idag, fint besök.

Jag har en liten "favoritblogg" jag läser, Alexandra Nilssons blogg (mer känd som Kissie).

Jag brukar klicka in där då och då och lägga en kommentar om det hon skriver i allmänhet.

Igår verkar det dock som hon blev lite stött och de är ju tråkigt (eller tyckte hon att det var en rolig kommentar kanske, hon skrev ju ändå Hahaha). Ville bara säga vad jag tänkte.

Alla uppskattar inte att man säger vad man tycker och det kan jag ju förstå (man måste inte hålla med), men lite väl patetiskt blir det när man läser kommentarer ifrån folk som tror dom kommer att bli som hon eller bli hennes vänner bara för att dom tycker lika eller hejar på hennes "fantastiska" liv :)

Jag har nämnt henne några gånger tidigare här på min blogg (även om det vad ganska länge sen nu). Hon är ju som sagt en viss typ av "favorit" hos mig, som hos så många andra.

Kul om några av hennes läsare hittar hit och så kanske några av mina läsare hittar hennes fina blogg också :) Så titta in på hennes blogg! Men kom ihåg att alla vi bloggare vill ha kommentarer så missa inte att skriva en rad till henne också ;)
Tidigare inlägg relaterat till storbloggaren:

Bimbobloggare, sponsras av Hubba Bubba

Kissie, Sveriges Demi Moore?2014-07-21

EDIT: OJOJOJ så ett par kommentarer kan ta skruv bland några unga fans. Jag går nu mera under flera namn som, psykopat, gubbjävel, fattiglapp mm. Riktigt kul faktiskt :)

Lite kul är att "vännerna" är annonyma i sina kommentarer tillbaka. Tråkigt är att nästan ingen säger något direkt till mig här på min blogg. Idag har tex nästan 300 personer besökt min blogg (innan lunchtid!) länkat ifrån Kissies men ingen har sagt ett knyst. Men det är kanske lika bra efter som jag inte kommer att godkänna annonyma kommentarer ändå.

Nåt jag undrar är dock. Varför sitter alla dessa småtjejer inne vid datorn och irriterar sig över en kommentar till någon plastig bloggare (tro mig, hon vet inte vem ni är och bryr sig inte heller!) istället för att passa på att vara ute i solen. Sommarlovet är ju inte hur långt som helst och snart tvingas dom in i skolbänkarna igen... men det är väl min ålder och senilitet som gör att jag inte förstår mig på dagens ungdom :)#sommar #mulet #bloggar #kissie #bimbo #humor #kommentarer #anusläppar #överklass #plastigt #backslick #duckface #pappabetalar #psykopat #gubbjävel #fattiglapp #snorungar #sommarlov

 
ANNONS
 
kort

kort

20 juli 2014 19:39

Har kikat in någon gång på Kissies blogg men det är högst sällan, våra liv och intressen skiljer sig avsevärt från varandra. Kan hålla med dig om att unga tjejer imponeras av henne och vill "leva hennes liv"

http://kort.webblogg.se

Daniel

20 juli 2014 19:43

Ja de skiljer sig nog hos dom flesta på det ena eller andra sättet :)

 
qat

qat

21 juli 2014 17:05

Jag hejar på dig, ja'! ^^

http://softkitty.bloggplatsen.se

Daniel

21 juli 2014 17:09

Haha :)

 
batmanbebis

batmanbebis

23 juli 2014 23:10

Jaaa jag vill också äta barnmat och tipsa om favoritsmaker på min blogg

http://batmanbebis.bloggplatsen.se

Daniel

23 juli 2014 23:33

Det går bra, ja ska inte hindra dig :)
Dillkött vill ja minnas sen jag var liten var gott :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se