Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 28 april 2016

Hej hej!

Av Daniel - 28 april 2016 21:10

OJ så länge sen de var jag skrev nåt här. Är in då och då och att svarar på kommentarer som fortfarande kommer in på gamla inlägg.
Jätteroligt att bloggen fortfarande besöks ganska flitigt trots att ja varit så passiv. Ca 1400 unika besökare har varit in sen nyår...
Tack för att ni fortfarande läser och kommenterar!

 
 
Sofia

Sofia

11 maj 2016 19:48

Har ju sagt till dig att börja blogga ;) Aha okej, det sms numret visste jag inte, tack! Tycker det är för jävligt, skulle nån slå sönder en ruta på min bil för att min hund blivit dålig då skulle ja nog mer tacka än bli arg om det är akut. Kan ju hända saker när man lämnar djuren, typ att man svimmar på affären eller nåt sånt.

Svarade jag på ditt mail? Tror jag läste på mob och glömde svara på datorn sen :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

11 maj 2016 20:04

Ja har man slocknat så är de ju bra om någon tar hand om hunden, om de är akut men som de är nu vågar man knappt gå ifrån bilen med risk att få rutorna krossade av folk som har noll koll. Tror väldigt få även vet hur svårt det är att slå in en ruta och dess ev konsekvenser.
Men visst, de finns ju idioter som lämnar både hund och barn i bilen allt för länge och då är de ju nåt annat.

Nej jag har inte sett nåt svar på mailet :) De e ingen brådska :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards