Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2014

Vill ha nåt gott!

Av Daniel - 23 oktober 2014 23:53

ÅÅÅÅÅÅH, ja är så sjukt sugen på nåt just nu. Vet inte på vad utan bara på nåt gott å självklart finns det inget hemma då.
Mums mums, chips, choklad, tårta, kakor, Cola... åååå ja vill ha kebab! Tänk en stoor kebabtallrik med pommes, i från Södertälje.
Hittade en bulle och en klick glass i frysen som vi delade på. De var för lite, och inte de jag var sugen på... nästan så ja skulle kunna åka 2 mil till Statoil för att köpa chips, eller till McDonalds. Men förmodligen är ja inte lika sugen när ja har handlat och kommer hem.

Idag har ja slappat framför brasan, tittat på Vikings och lite play-tv.
På kvällen var vi till Falun och klippte Nattis klor och sen var ja förbi och sa hej till innebandylaget. Tänkte att det kan vara bra att visa sig där ibland även om ja inte kan träna just nu.
Bokade en tid med föreningens massör också, så på tisdag ska vi känna igenom nacken ordentligt. AJ!
Sen såg ja SSK torska mot Malmö ikväll också. Toksämst domare som gav bort matchen till Malmö. En helt ok match annars (eller ja, bättre glöd än tidigare i alla fall).
Men men nu sitter ja som sagt här och vill ha nåt gott.
Vad skulle du bjuda på om vi var grannar och ja desperat kom och bankade på dörren i frustraton? :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kransen

24 oktober 2014 00:18

Nu måste vi ju bara snacka lite SSK här. Va fan är det som händer ????
På papperet ser ju laget väldigt bra ut, vad tror du det är som saknas ??
Själv sa jag ju innan säsongen började så sa jag att försvaret inte kändes helt hundra och att vi saknar en riktigt bra och erfaren ledare på isen typ Samuelsson. Du som verkar se en hel del matcher (själva har jag bara varit på en tyvärr) vad tror du?

Daniel

24 oktober 2014 13:26

Jadu... frågan är om någon vet vad som händer i klubben just nu. Rörigt är bara förnamnet.
Man har ett bra lag, på pappret och ska ligga topp 3-4 helt klart. Framåt ska man helt klart kunna prestera bättre men bakåt är det lite tunt, och det är nog också därför hela spelet blivit lidande.
Man saknar (som du säger) en ledare. Carlsson var sist att få kontrakt (borde varit den första!) och har varit den som försöker leda och visa energi, som vanligt. Att en av tvillingarna Ahlström gick sönder tidigt var ju också sorgligt men han bör ju va tillbaka snart.
Jag har inte sett så många matcher men det verkar framför allt som att energin och glöden har saknats. Av det jag sett har det varit väldigt blandat. Man kan spela kanon en period för att i nästa vara totalt värdelösa. När man är bra har man svårt att göra mål och därför har man inte heller tagit så många 3 poängare som behövs.
Det som händer just nu med att Idoff ska ha sparkats osv verkar väldigt underligt (får se vad det officiella blir) men att man som en satsande klubb inte skulle ha 2 bra målvakter verkar väldigt skumt. Antingen har Idoff varit lite snabb med Twitter i sin besvikelse (har ju hänt förut) eller så har tränaren fått krupp och gjort bort sig.
Klubben behöver även en sportchef som kan ta det här ansvaret och man ska kunna lyckas.
Ekonomiskt räddade man förmodligen klubben nu när kommunen tar över arenan. Är ganska säker på att konkursen var nära, om man inte gått upp i SHL annars.
Jag skulle vilja se ett par stabila backar, var av en äldre med mycket rutin. Sen ännu en meriterad forward som kan göra mål. Flera spelare bör även få se sig om efter ett nytt lag då de bara lyfter hög lön men inte visar vilja och glöd. Sen behövs också sportchefen. Eldebrink (kommer aldrig hända) eller Hallin vore önskvärt (tjänstledighet från Chicago kanske inte funkar haha). Någon som kan hockey och som har hjärta för klubben, och som även kan ryta till när det behövs.

Matchen igår mot Malmö tycker ja ändå var ett fall framåt. Man spelar helt ok men förlorar på grund av en riktigt kass domare helt utan känsla. Ja tycker man stod upp bra och kämpade matchen igenom, trots att den var förlorad redan i 2a perioden. Spelar man så kommer också poängen.

 
Ingen bild

Linda

24 oktober 2014 09:33

God morgon!
Det var ju lite kul att du skrev ett just sånt inlägg. I samma stund du skrev ditt inlägg höll jag på lägga in mat i skåp och kyl/frys, efter en riktigt sen handling. Daniel , jag har nästan allt det goda här du räknat upp. Okej inte kebaben då.
Tårtan fattas också, men vår kyl är liten så tårtan köper jag nog imorgon.
Väntar gäster ikväll, så det blev en massa gott. Glass har vi alltid mycket av. Fick köpa en ny liten frys till den. Galet kanske, men den vanliga frysen är också liten.
Vi kan ju inte äta bara glass.;)
Ja , om du kommit hit, så hade du fått smaka allt från kakor, choklad (flera sorter), chips i olika smaker, nån ny med tryffel, min mans val? , massa onyttig läsk , lite nyttigare är nötter som alltid finns här hemma. Och lite olika frukter.
Köpte kyckling som jag ska tillaga i lergryta idag. Det blir alltid saftigt och gott. Skyn gör man god sås på , med ris och nykokt blomkål med lite salt och smält smör. Det är så gott och enkelt att göra.
Ja, det hade jag bjudit dig på idag. Nu blev det middag på internet bara. ;)
Det är ju fredag så ni hittar säkert på något gott ni med.
Ha det så trevligt i kväll. Hoppas att Erika är lite tidig idag så ni kan börja mysa.:)

Daniel

24 oktober 2014 13:30

Din middag lät väldigt god.
Glass är inte min favorit i vanliga fall men funkar i nöd. Dillchips vore nice och/eller choklad med nötter, annars är choklad inte heller någon favorit :) Tårta, kakor osv är sånt ja vill ha när jag är riktigt sugen på nåt men sånt ja ändå inte äter mycket av. Cola är det godaste som finns, men de dricker ja inte längre (sen 3,5 år) men saknar det varje dag. Så de är väl egentligen bara kebaben som funkar i alla lägen. Säg till när du har de hemma så får ni besök ;)

 
Ingen bild

Linda

24 oktober 2014 10:01

Oj, maten tog för stor plats så jag får skriva igen. ;)
Vill ju säga att jag håller tummarna för dig på tisdag, med din nacke.
Det är inte kul att ha ont.
Så hoppas massören kan fixa till nacken lite.
Kanske behöver du en naprapat eller akupunktur. Du kan ju kolla med honom, han kan säkert råda dig till det som är bäst för dig.
Ja, du har rätt, bra att du visar att du finns . Viktigt med gemenskap också.
Idag har jag bara gemenskap med dammsugaren , dammet och tvätten. Tur att lergryta är mun vän idag. Jag ska tom handla lite till. :( Fick för mig att slänga gardinerna i sovrummet så måste hinna fixa det också.
Ja, sen måste jag vara en trevlig värdinna också...får försöka bli lite rationell och kanske selektiv.
Det är nog bara jag som märker att jag städat :(

Daniel

24 oktober 2014 13:34

Idag är nacken riktigt illa så nu ser jag fram emot tisdag och hoppas verkligen att det kan bli bättre efter det. Känslan är att det är någon muskel som bråkar och då bör massören kunna hjälpa till, annars får de bli en naprapat.
Usch för att städa. Vi har ju våra dammsugarrobotar som tur är. Avskyr att städa.
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se