Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

Varmt och skönt

Av Daniel - 10 maj 2011 23:43

Halloj.

Hur är läget med alla?
Här rullar de på bra.

Har varit kanon väder ett par dagar nu. Har solat och bara njutit. Sommar liksom!

Igår var vi ute och åkte lite fyrhjuling (mer om tandvärkstallen och smörjstenen i morgon) och idag har de mest blivit segande hemma.


Har fixat Spotify premium för 99kr/mån. Är nog värt varje krona. Finns ju inget enklare om man vill lyssna på musik. Kan ju dessutom lyssna i mobilen och på så sätt även lyssna i bilen. Hur skönt som helst att skippa reklam på radio osv och själv välja bra musik utan en massa skivor.

Har även försökt uppgradera min mobil men utan framgång. De vill liksom inte funka bara. Blir knäpp när man gör som man ska men ändå inte få de att funka. Har sökt hjälp på nätet men ännu så länge går de trögt tyvärr. Telefonen funkar ju bra som de är nu men låser sig lite ibland och just den här uppgraderingen ska avhjälpa de, och så ska de komma till lite andra grejer också. Får se om de fixar sig i morgon. Hur svårt kan de vara liksom.

Gizmo går omkring och är som en "sugen" snuskgubbe dygnet runt just nu. Vet inte riktigt varför. Sjukt störande är de i alla fall. Så fort Nattis reser sig för att gå någonstans ska han dit och lukta.

Hade hon löpt hade de inte varit så konstigt men grejen är ju att hon inte ens kan löpa, hon har fått opererat bort livmodern.


Ja de var lite kort om de runt mig de här dagarna.

Är lite dålig på att blogga just nu. Men alla har väl lite nerdagar på sina bloggar har ja förstått. Ja har flera och ibland lite längre...


Nu är de dags för sängen. Blir att kliva upp vid halv 7 i morgon. Gäsp.

Go natt!


     
Busande hundar i solen

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards