Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Fredag

Av Daniel - 28 maj 2010 09:09

Så är det äntligen fredag. Har som vanligt kört Erika till tåget och sitter nu här vid datorn och försöker komma till liv och hitta energi för att få något gjort idag. Planen är att riva och skrapa matta. Man skulle haft sällskap så hade de troligtvis gått både fortare och enklare.

I eftermiddag blir de en sväng upp till Byggmax i Borlänge för att köpa golv och sen hämta upp Erika från jobbet.

Ser fram emot helg. Även om jag inte jobbar själv så är de lite jobbigt att gå upp tidigt för att åka fram och tillbaka till stationen. Men ja ska inte klaga. Erika är hur duktig som helst som jobbar medans jag är "hemmaman" och ja måste ju erkänna att jag trivs ganska bra med att gå hemma (ingen nyhet för de som känner mig) och när väl pengar börja trilla in kanske vi även har råd att äta.

Nä nu är det dags att borsta tänderna och sen komma igång och jobba.

Adjö!

Erikas tåg till Borlänge     

 
 
Ingen bild

MK

28 maj 2010 10:28

Snyggt gjort/MK

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards