Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Sexknep, golv och trötthet

Av Daniel - 28 maj 2010 23:45

Snart dags för sängen tror ja. Är hur trött som helst. Ja som brukar vara nattmänniska men genom att kliva upp kl.8 börjar dygnsrytmen bli "normal" (dock inte normal för mig).


Tar tillbaka de jag skrev tidigare om att ja la ner skrapandet av golvet. Testar ännu en variant. Har haft på såpavatten och hoppas nu att allt ska släppa så de enkelt (enklare i alla fall) ska släppa i morgon. Håll lite tummar igen är ni snälla!

För övrigt så gick Byggmax bra. Hade trott att de skulle vara större så ja blev lite förvånad när ja först inte ens hittade en ingång till nåt att gå in i utan bara en utomhushall med brädor. Men tillslut hamnade ja bland golven och fick hjälp av en liten tjej på typ 18 år. Hon hade problem att räkna med miniräknare och försökte sälja en "bättre" underlagsmatta än den jag ville ha med argumentet att den var mycket enklare att lägga ut. Den skulle vikas ut i stället för att rullas :)

Hur som helst så fick ja mitt golv och de rålkade även bli mer än ja hade tänkt.

Blev även ett svart golv till hallen.

Känns som de börjar bli lite brådis nu. Vore ju bra om de kunde vara klart till helgen...


Golven till hallen och gästrummet  


Kvällen har tillbringats i soffan framför tvn. Talang var de bästa som gick att hitta. Fredagsmaten blev nåt så kulinarisk som snabbmakaroner med korv och bacon :)

Känns som ögonen är på väg i kors så de är nog ett bra tecken på att säga god natt.


En till som är lite trött tror ja


Jo just de.
Aftonbladet hade någon intressant lista på Tio hemliga sexknep
för en lycklig relation
.

Skulle nästan kunna skrivit de själv tror jag :)

Några bra grejer var de men som faktiskt känns ganska klara. Men så finns de ju fortfarande folk som skriver in till sexexperterna och frågar om storkeken har betydelse (vilken den så klart har) eller om man kan bli gravid om man bra haft sex en gång :)


Lindasleksaker.se

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards