Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

Besök av svärföräldrar

Av Daniel - 29 juli 2010 09:15

Gårdagen gick i samma fotspår som de senaste dagarna gjort. Packa upp, plocka grejer osv. Ska bli så skönt när allt är på plats.

Tog även ner getingbo ute i växthuset. Dom verkade lite irriterade över att inte få bo kvar. Haha, äckeldjur (eller ja, insäkter är de väl).

Skulle följa med pappa till Cramo för att kolla på en kompressorpump. Vi ska pumpa ut brunnen en del för att kunna byta lite grejer. Gick tydligen inte på annat sätt. Vi kom till Hedemora och kände att vi var hungriga så de blev mat istället och sen glömde vi bort Cramo. Men god mat var de i alla fall. Biff med lök och pommes. Tack pappa.


Pappa väntar på mat

Idag kommer Erikas mamma på besök.

Hon har varit och jobbat i Norge och ska svänga förbi här en dag eller två på vägen hem. Även Erikas pappa kommer ev. Han och sin respektive har varit på semester i Danmark och ska bo i Borlänge på väg hem till Umeå så dom är också nära.

Trevligt att träffa alla. Hade varit bra om vi fått klart här hemma innan bara. Men men, de får vara som de är...

Nu ringer Erika (från bussen på väg till jobbet) och säger att mamma är en mil från Hedemora. Hmm. Hon är alltså här när som helst. Ja som skulle dammsuga och plocka undan mera. Erika slutar jobbet kl.18
Vad ska vi hitta på nu...


Jo. Här är en bild på brorsans nya bebis.
2 timmar gammal bebis

 
 
Ingen bild

Rebecca

1 augusti 2010 20:58

Vad blev det för nått då? Bebisen alltså. Och vad för namn?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards