Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2010

Helgen

Av Daniel - 31 oktober 2010 19:15

Helgen har varit lugn. Har inte gjort så mycket.

Erika har jobbat hela veckan. Började med att hon skulle få jobba i måndags men måndag blev tisdag och sen onsdag osv och till slut blev de hela veckan. Bra bra.


Igår var vi till Janne och Riitta. Blev fika med smörgåstårta och sen vanlig tårta. Gott. Men de var inte bra att äta allt sånt på tom mage, men lite makaroner och chorizo senare på kväller återställde allt.

Såg första perioden av SSK - Modo innan vi skulle iväg. Hade tänkt se resten under reprisen senare på kvällen. Men som tidigare var de knas och inget sändes överhuvudtaget, trotts att de stod i tablån. I morgon blir de nya samtal till Canaldigital och Canal+. Börjar bli så sjukt less på deras skit.


Förutom lite hundbus ute har de bara blivit segande i soffan idag. Sett lite repriser på tv och annat man missat under veckan. Somnade redan vid 12 i går och när vi gick upp 10 var klockan igentligen bara 9 på grund av vintertiden.
Har blivit tidiga mornar hela veckan så många sovtimmar var skönt.


Å så lite mer snack om extraljus igen   
Har setat och googlat lite för att kolla hur man får ha extraljus på bilen.

Många olika trådar säger en massa olika saker. Mycket rent skitsnack men en del man funderar över.
Får man tex köra med svagt ljus när helljuset inte är tänt? Är ju en liten lampa i men hittar ingen lag om de.

Vissa säger även att man max får ha 2 extraljus, andra säger att man inte får ha utstående grejer på bilen alls.

Tror inte de är förbjudet med extraljus direkt. Var annan bil skulle köra olagligt i så fall, och värre saker har man väl igentligen brytt sig mindre om också. Men en sån här enkel grej har man tydligen väldigt dålig koll på, och de kan ju vara bra att veta hur de ligger till.

Och du Tomas. Torsdag blir bra för mig om de passar dig. Verkar inte bli inkopplat annars (hörs mer på msn om tid och plats).


Nehe. Matdags tror ja. Sitter någon här bredvid och är hungrig så de är lika bra att vi tar tag i de hela.

 


 
 
Tanja och Selma

Tanja och Selma

31 oktober 2010 19:26

Titta in på vår blogg, vi har precis haft Halloweefest! Kommentera gärna om du ser något du gillar, eller inte gillar=)

http://tanjaselma.blogg.se

Daniel

31 oktober 2010 19:29

Kul med kommentarer, men om du sagt nåt mer än att bara göra reklam för din egen blogg hade de varit ännu roligare.
Framöver kommer ja inte godkänna kommentarer som enbart skrivs för att få sin länk visad.

 
Tomas

Tomas

1 november 2010 09:55

Tors blir bra. Dock behöver du ett helljus relä och en säkringshållare med tillhörande säkring. Finns att köpa på mekonomen eller annan biltillbehörs butik. Kostar under 100-lappen. De säljer även hela satser men det är bara onödigt då du bara behöver relät och säkringshållaren. Detta för jag inte tror att det sitter något relä där. Det tar lite tid att dra all kabel så kan du komma tidigt på tors innan det blir mörkt?

http://tomasbloggar.blogg.se

Daniel

1 november 2010 10:16

V tar allt på msn :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards