Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

Gäsp

Av Daniel - 27 januari 2011 08:53

Torsdag idag och man är uppe med tuppen. Men de kan inte vara nyttigt att gå upp kl.7 De strider liksom mot sovlagarna. Runt 10 är ganska lagom att gå upp om jag får bestämma. Men de är inget att göra när man ska köra in Erika till bussen. Bra att någon jobbar.

Gäsp.

Ikväll är de träning i Falun igen och sen blir de repris av kvällens hockeymatch Djurgården - Södertälje. Lite surt att inte kunna se den direkt men repris får duga. Bara hoppas SSK tar poäng.

Annars idag händer nog inga stora världshändelser här hemma tror ja.

Är snorkallt ute igen så man lär hålla sig inne.

Gizmo ligger och snarkar högt och Nattis halvsover med ett öga öppet i väntan på frukost. Själv tror ja att jag ska krypa ner i sängen och kolla på lite program från SVT-play. Väck mig om ja somnar!

Ha en bra dag!

 
 
Lisa

Lisa

27 januari 2011 16:53

Jag får gå upp kl 6 varje morgon mån-fre. Fast idag ska jag sova kvar i husvagnen på Falukrossen, äntligen köpt ett element som ger ordentligt med värme!! Och då får jag sovmorgon till 7 :-)

http://lisawikstrom.blogg.se

Daniel

27 januari 2011 21:03

Låter inte så kul, men de kanske ger nåt som är vart de.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards