Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Vår snart!?

Av Daniel - 12 februari 2011 13:15

Så skiner solen för fullt igen. Var -11 när ja klev upp vid 9 men skönt väder. Blir så sjukt sugen på fyrhjuling. Ligger och tänker innan ja ska sova om ja har råd att köpa en. Vill ut och åka i skogen med Nattis och så skulle de vara så grymt nice att kunna ploga när de kommer flera meter med snö.
Saknar den fyrhjuling ja hade men ja gjorde rätt som sålde den efter som de inte gick att köra på vintern och inte tog sig fram i skogen.

Man kanske skulle åka till någon butik och titta lite någon dag...
Kymco MXU 500. Ja tack!
 Så fort solen kommer fram och man ser asfalt ute på de stora vägarna kommer vårkänslorna krypande. Vårkänslor för mig är att sätta på sommardäck på bilen, höja stereon rejält, känna lukten av varm moter och bränt gummi och kanske åka på nåt race.

Dessvärre måste ja köpa nya däck tills de är dags för byte, och sen har den här bilen orginalstereo men halvtrasiga högtalare, inte så kul... men i race hänger ja nog med helt ok i alla fall.

Man kanske skulle koppla in de gamla slutsteget och basen i bilen. Ligger bara i en låda ute i boden och borde ju användas. Frågan är om alla här hemma håller med...Idag händer inte så mycket. Skottade för fullt igår så de behövs inte idag som tur är. Ska väl ut med hundarna och busa lite i snön och sen blir de väl att värma lite mat. Erika jobbar till 16.
Ikväll blir de väl Melodifestival igen, i brist på annat. Sen är de lite kul att se hur illa de kan bli. Kvällens omgång känns som de kan bli riktigt dåligt. Får såga här på bloggen sen...

Nattis vill busa på baksidan

 
 
johanna

johanna

12 februari 2011 18:43

Så himla kul med fyrhjuling:) Hade jag haft råd skulle jag köpt en direkt:P

http://haldisjohannanilsson.blogg.se

Daniel

12 februari 2011 22:15

Ja de är riktigt nice på många sätt.

 
Sofia

Sofia

12 februari 2011 21:54

Var e din uppdatering om Melodifestivalen då?? :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Daniel

12 februari 2011 22:16

Rätt låt vann!
Kolla nästa inlägg :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards