Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

I jakten på en fyrhjuling

Av Daniel - 22 februari 2011 13:45

Var till Säter och Borlänge igår och testade och kollade på fyrhjulingar.

Polarisen som ja hade som lite favorit kändes inte helt 100 efter en provtur. Var inget väder för att provköra vill ja lova. De var svinkallt och snön blåste i ansiket så man inte såg ett skit. Blev blöt och iskall, men de var kul att testa lite. Erika åkte med en sväng också men tyckte de var lite läskigt. Allt hennes smink rann när vi kom tillbaka och vi båda såg nog ut som om vi höll på att frysa ihjäl när allt iskallt vatten droppade ifrån ansiktet. Haha, måste sett kul ut.

Båda fyrhjulingarna lyckades ja pruta ner en hel del med Can-am gick ner mest och nu får ja dom till samma pris. Can-am får ja även lite extragrejer till som ja annars måste köpa till. De tråkiga är bara att de inte finns någon att progköra och att dom inte alls vet när de kan få hem några... kanske i slutet av mars. Får veta mer i morgon. Men att ha prutat ner 18.000 kändes bra.

I går kväll var ja sen till Falun också och tränade. Gick väl lite sådär milt sagt men de är bara att glömma och ta nya tag på torsdag, och i helgen är de dags för matcher. Ska bli kul.

Idag händer inte så mycket. Vi har haft en lång sovmorgon och snart ska vi fixa mat. Blir nog en del soffhäng större delen av dagen skulle ja tro.

Ha en bra dag!
Can-am är nu den nya favoriten. Nästan en sån som ja sitter på.


Efter provturen med Polaris. Blöt och iskall... brrrrr.

 
 
Sofia

Sofia

23 februari 2011 12:40

Gud va roligt att åka 4-hjuling!! Önska ja bodde så man kunde det. Dom är la ganska dyra dom leksakerna?

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Daniel

23 februari 2011 14:49

Jo tyvärr så kostar dom ofta väldigt mycket. Men man kan få mycket glädje när man har en :)

 
Tomas

Tomas

23 februari 2011 13:10

Najs med fyrhjuling. Vad var det som gjorde dig osäker på Polarisen?

http://tomasbloggar.blogg.se

Daniel

23 februari 2011 14:53

Dom har vält på motorn så de ska bli smalare mellan benen när man sitter, nåt som ska vara bra enligt många men som inte riktigt passar mig. Sen fick ja samma pris på en Can-am som vanligtvis är dyrare och den är ju minst lika bra, om inte bättre. Men tyvärr med problem för leveranserna.
Sen har ja lite svårt att gilla nya färgen på Polarisen, mörkröd nästan lila. Men de är kanske lite petigt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards