Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Serieledning

Av Daniel - 28 februari 2011 12:45

Så var de måndag och en innebandyhelg är över.

Gick ganska bra att spela i helgen. Ja stod i mål 2 av 3 matcher och dom vann vi. Är väldigt nöjd med min insats och laget var väldigt bra i de matcher vi vann.

Lite sjukt bara hur vi förlorar en match. Vi leder efter 1a perioden men sen tappar vi allt och förlorar till slut med 6-2, mot de lag som vi verkligen borde spöa... Men med våra två segrar går vi i alla fall upp i serieledning och de är ju riktigt nice.

I övrigt har helgen också varit bra.

I lördags kväll var ja till Södertälje och träffade grabbarna. Var länge sen man sågs så de var roligt. Vi beställde mat, såg på hockey och spelade poker. Pokern gick inget vidare för min del. Fick skitkort hela helgen och när ja väl försökte spela ändå vart ja borthöjd varje gång. Lite surt.

Bra helg borta men skönt att komma hem. Känns som man varit iväg längre än bara en natt.

Var sjukt trött när kom hem igår. Satt och halvsov hela kvällen och längtade bara till sängen. Blev inte många timmars sömn i lördag men i natt sov ja 9-10 timmar...

Idag händer nog inte så mycket. Erika är ledig men vi lär nog mest slappa. Har redan varit ut en stund med hundarna och nu väntar lite "frukost". Får se sen hur dagen blir.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards