Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 23 mars 2011

Sim City

Av Daniel - 23 mars 2011 20:31

Sitter och tittar på hockey, Örebro - SSK. De är paus just nu så då kan ja passa på att skriva lite här.

SSK ligger under med 2-1 och de är ingen vidare bra match. En period kvar.

Idag har vi möblerat klart i sovrummen. Rummet är väldigt avlångt så de är svårt att få de bra men ja tror de blev ganska ok till slut i alla fall.

Köpte gamla pc-spelet Sim City till PS3an för ett tag sen. Riktigt uselt är de men i morse tänkte ja att man ändå kunde spela lite. Råkade fastna i flera timmar. Mins när de kom i början på 90-talet. Kunde sitta nästan dygnet runt och spela då. Nu förstår ja inte riktigt vad som va så bra med de. Byggde en stad som fick 31000 invånare men sen var de stopp och ekonomin började knasa. Styrde stan som en sosse genom att låna pengar för att få allt att gå ihop men precis som på riktigt höll de inte hur länge som helst.

Nehe, nu börjar hockeyn igen. HEJA SSK!

Bye!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards