Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011

Tråk

Av Daniel - 16 augusti 2011 13:08

Sitter här och dricker Nygårda Hallonsoda. Ganska gott faktiskt.

Funderar på vad ja ska hitta på idag. Har mailat och ringt lite för att försöka boka spelhelg i Falun för vår innebandy, men de verkar väldigt svårt att få till ett bra datum till våren. Gav upp de för idag. Och snart börjar träningen igen. Ja är halvsugen. Har inte blivit mycket till träning under sommaren så de lär bli jobbigt att komma igång. Knas med magen osv har ju inte gjort de enklare heller. Men de blir va de blir.

Tror de kan bli en sväng i skogen idag även om ja borde fixa lite annat.

Är väldigt sugen på att leta upp lite lera och köra i idag. Frågan är bara vart?

Funderar också på att anmäla mig till ATV-träffen i säter som ska vara i slutet på månaden men vet inte riktigt ännu. Ingen som vill hänga med?

I morgon ska bilen in på verkstan, på torsdag ska ja en sväng till Borlänge och på fredag ska värmepumpen installeras...
Nej, ja har inte nåt intressant att säga idag tyvärr, så roligare än så här blir de nog inte.


Lite lera vore kul...  (bilden är lånad grån Google)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards