Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 juli 2014

Tisdag

Av Daniel - 29 juli 2014 13:15

Dagen börjar lite segt idag.

Solen skiner fortfarande och vi ska väl ut om en stund. Tror det blir loppis och kanske något gott att äta någonstans.

Har sovit lite dåligt i natt. Drömt en massa konstigt och vaknade i morse och visste inte riktigt om det jag hade drömt hade hänt på riktigt. Hade en förhoppning om något väldigt positivt i morse också men tyvärr blev det inte så, men det är bara att köra vidare (nu skriver ja så där hemligt som jag själv tycker är störande när andra gör, sorry men så får det bli ändå).

Erika och Nattis tittar på Cesar Millan på tv medans jag grejar med lite annat.

Har pratat med Canaldigital om att ända i vårt kanalutbud och ja tror jag fick en bra deal.

Har beställt reservdelar till min RC helikopter, så nu hoppas ja bara på att det blir rätt.

Har ändrat profilbild på Facebook. Det händer inte ofta men nu var det verkligen dags.


Vad har ni för planer för dagen?

#sommar #sol #danneking #daniel #erika #nattis #facebook #cesarmillan #rc

#helikopter #canaldigital #loppis #säterdalen #säter #canam #fyrhjuling #profilbild

 
 
Emm

Emm

29 juli 2014 14:52

Tack för besöket! Vilka härliga bilder i bloggen. :)

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

Daniel

29 juli 2014 17:42

Tack så mycket :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards