Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 15 september 2014

Skitdag!

Av Daniel - 15 september 2014 15:32

Idag är inte en bra dag.

Valet i natt gör en frustrerad och irriterad men det har också börjat knasa med en massa grejer här hemma senaste dagarna vilket håller på att göra mig galen.


Min mobil har blivit seg och bla Facebook hakar upp sig. Dags för ny mobil = Dyrt.


Datorn skriver inte alla bokstäver som man skriver. Ibland inte ens varannan bokstav vilket gör det sjukt jobbigt att skriva. Just nu går det bra, men på vissa sidor funkar det knappt alls. Fel på datorn eller nåt annat? Hur som helst så blir man galen. Ny dator = Dyrt.


Förstärkaren som förser tvn och allt annat med ljud har pajat. Började med att det smällde i högtalarna, som popcorn då och då i några dagar men idag kommer inget ljud alls.

Har dyra grejer för att ha bra ljud men en ny förstärkare... = Dyrt.


Natten till lördag var vi ute och sökte efter 2 åriga Vilde med fyrhjulingen. Märkte då att hastighetsmätaren inte funkade stundtals och att lampan för fyrhjulsdriften blinkade. Så det är någon som inte är som det ska vara. Blir väl tvungen att lämna in den på felsökning osv. = Dyrt.


Har tänkt sälja mitt gamla tv-spel (PS3) för att köpa ett nytt (PS4). Idag samlar jag ihop alla grejer för att se vad jag har och upptäcker att det saknas spel. Har dom fått fötter liksom? Fattar inte vart dom skulle kunna försvinna då allt står i ett skåp under tvn. Frustrenade. = Lägre värde vid försäljning.


Ja min dag är inte den bästa men nu är jag less att söka svar på problemen på forum på nätet osv och ska äta lite mat och köra igång diskmaskinen.

Hör ni inte av mig mer så blev dagen ännu värre. Kanske kvävdes jag av en baconbit i min pastasås, eller så kanske jag snubblat och ramlat över knivarna i diskkorgen i diskmaskinen. Idag kan allt hända...#knas #problem #trasig #canam #fyrhjuling #ps3 #ps4 #spel #tvspel #val2014 #onkyo #förstärkare #hembio #ljud #dyrt

#smällar #popcorn #knaster #högtalare #dator #samsung #bärbar #laptop #bokstäver #skriva #galen #tokig #arg #frustrerad

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards