Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 16 september 2014

Återbäring!

Av Daniel - 16 september 2014 15:30

Vi har Dalarnas försäkringsbolag till våra försäkringar.

Jag har tidigare haft olika försäkringsbolag men aldrig något som detta.

Jag har flera gånger jämfört våra försäkringar med andra bolag och det här är alltid billigast.

Det ringer ibland säljare och erbjuder föräkringar men när jag berättar vilket bolag jag har så har dom inte mer att erbjuda. Lite roligt, och en skön känsla att veta att man verkligen har det bästa.

Och som nu.

När bolaget går med vinst så får kunderna tillbaka pengar! Är det fler försäkringsbolag som har så?

Nästa månad kommer vi att få tillbaka nästan 1400kr. Tänk om fler företag tänkte och gjorde så!

Så här skriver bolaget själva om återbäringen:


Återbäring innebär att du som är försäkringskund i Dalarnas Försäkringsbolag får tillbaka en del av försäkringspremien. Kriterierna för återbäring är att företaget går med vinst och bedömer det som skäligt och utan ekonomisk risk att betala tillbaka pengarna. Grunden i återbäringen är alltså en mycket god och långsiktigt stark ekonomi.

När ett år med få skador sammanfaller med lyckade investeringar kan vinsten delas ut till kunderna. Mot bakgrund av det goda resultatet 2013 beslutade styrelsen för Dalarnas Försäkringsbolag, vid styrelsemötet den 21 februari 2014, om återbäring på 20 % av inbetalade årspremier, vilket motsvarar ungefär 200 miljoner kronor.


Mer går att läsa här: ÅterbäringJag har fått återbäring flera gånger u, och då har jag ändånder mina 8 år som kund, och då betalar jag ändå lägst premie av alla försäkringsbolag på mina försäkrningar. Tack tack och åter tack!


Man kan nästan tro att jag sponsras när man skriver nåt sånt här (och de vore ju trevligt om det vore så) men jag vill bara dela med mig av ännu en positiv grej, som även andra skulle kunna få ta del av.

Hela min familj har nu mera samma bolag och några har även sina banklån i deras bank, vilket är något även vi överväger.


Vad har du för bolag till dina försäkringar och hur funkar det där? Är du nöjd och får även du återbäring?
#dalarnasförsäkringsbolag #dalarnas #försäkringsbolag #länsförsäkringar #återbäring #2014 #pengar #tack #bank

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards