Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2014

Sotning och massage

Av Daniel - 29 oktober 2014 07:30

Idag är man uppe med tuppen efter som sotaren är här.

En gång per år sotas det hos oss. Lite väl ofta om ni frågar mig efter som det bara är en kamin som används under vinterhalvåret, men jag är ju ingen expert och dom vill ha det så. Det kostar ju "bara" 500kr för 10min arbete så man får väl hjälpa till så dom har råd att ta ut sin lön.

Förra månaden var det även brandskyddskontroll, för blyga 800kr.


Igår var ja på massage.

Hade bokat tid hos IBF Faluns massör för att få en behandling för min onda nacke.

Ja har aldrig varit till en massör tidigare så det blev ju en "upplevelse".

Har alltid varit lite stel osv så förstod att det inte skulle bli en mjuk och skön behandling och det blev det inte heller vill ja lova.

Ja tänkte att jag inte skulle vara någon klenis och inte gnälla och ge ifrån mig några ljud om det gjorde lite ont, och ja höll ut dom första 45 minuterna men den sa till och med jag aj ett par gånger. Jäklar va ont det gjorde från början till slut. Massagen var nåt helt annat än en spamassage :) Om all massage var så här så skulle varenda spaavdelning i landet gå i konkurs haha.

Han gick igenom hela nacken och en bit av axlarna och när han masserade nacken gjorde de ont enda upp bakom örönen. Han frågade även om ja kände nåt i ögonen, vilket ja inte gjorde men efteråt tänkte ja att han kanske menade om ja grät hahaha :)

Hade hoppats på att de skulle kännas bättre efteråt men jag kände ungefär som innan.
Idag känns de helt klart att någon klämt runt nacken, lite öm men inte så farligt.

Skulle ja inte bli bättre i nacken tyckte han att ja skulle komma tillbaka för ännu en massage kombinerat med akupunktur men där är ja nog lite skeptisk :) Vi får se hur det blir.

Började kännas bättre i nacken redan innan så det är ju svårt att säga om själva massagen gjort någon nytta men jag är nöjd bara det onda försvinner och jag kan röra mig igen.

Han trodde att en av musklerna i nacken var lite kort och att jag därför hade ont... ja vad vet jag, så kan det säkert vara.

Nu är det gjort i alla fall.


Nämnde ju tidigare att jag hade en affärside (har ifs haft några). Igår såg ja att någon annan startat de ja hade tänkt, i exakt samma lokal som jag hade tänkt. Känns lite surt. Men de är väl bara att gratulera att dom vågade lite mer än mig.

Jag har en annan grej på gång som ja planerar kring. En variant av de andra men som inte är så bunden till min stad vilket ja tror blir ännu bättre. Till och med min pappa tyckte det lät som en bra grej (har ju haft väldigt svårt att få någon positiv respons tidigare) så vi får se om det här kanske är något att dra hela vägen.

Lär ju återkomma om det senare om det blir nåt...


Dagens sotning.#massage #ont #aj #spa #nacke #pain #sotning #sotare #affärside #företag

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards