Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 11 mars 2015

Sol, larm och Ikea

Av Daniel - 11 mars 2015 13:14

Solen skiner och nu känns de som att våren är på gång ordentligt.

+15 grader i solen och all snö är nästan borta.

Nåt bakslag kan ju fortfarande komma men någon större snömängd eller lång kyla lär det nog inte bli mer.

Riktigt härligt!


Dagarna rullar på här hemma.

Har bla bytt möbler i sovrummet.

Fick ett ryck och bytte ut två byråer mot två andra. Upp till Ikea och hämta nytt.

Gick ganska smidigt. Hade lite flyt att en av byråerna som vi tänkt köpa fanns på deras fyndavdelning. Problemet blev bara att få hem den redan ihopskruvade möbeln. Några platta paket är ju lite enklare att få in i bilen.
Men Ikea hade bra service och lånade gratis ut släpvagn så de löste sig väldigt bra. Och så blev de ju lite billigare också.

Att sen skruva ihop resten var ju som vanligt inte jätteroligt. Det är ju inte svårt att bygga Ikeamöbler men väldigt tråkigt.ii

Bra blev de i alla fall när allt var klart.

Nu har vi mer plats till alla kläder som tidigare legat i högar. Nu skulle en ny säng vara trevligt också, men de lär få vänta.


Våra nya möbler till sovrummet. Byårer från Ikea Malm.


Hade Verisure här och installerade larm en dag också. Blev väldigt bra.

Nu kan banditerna få komma bäst dom vill. Först ska dom ta sig förbi sensorkamera och sensorer, sen smyga förbi vakthunden (eller vad hon nu är haha) och till sist försöka att inte väcka mig. Lycka till, hahaha :)

Nä men de känns bra att ha ett bra larm på huset, speciellt då man inte är hemma. Nu kan tjuvarna få gå till en granne istället :)


I morgon är det dags för vaccination av Aina.

Vi väljer att åka till djursjukhuset i Falun för att göra de, där vi var med Nattis.

Sprutan kan tas lite överallt men vi passar på att besöka godisbutiken och hälsa på kloklippar-Jenny (som klippte Nattis klor) när vi ändå är i Falun. 450kr kostar en simpel lite spruta, men de är bra att få de gjort så kan vi vänta nästan ett år till nästa.

Vi har även grävt i djungeln av hundmat för att hitta ett fodet som känns bra.

De är helt galet vad mycket skit nästan all hundmat innehåller. Ett foder har vi hittat som är helt utan tillsatser och bara innehåller riktiga ingridienser, men så är de väldigt dyrt också. Känns som att vi vill ge henne nåt lite extra bra att äta, speciellt nu när hon växer men vi får se vad det blir.

Det är verkligen jättesvårt att hitta rätt bland alla märken. Är säkert hundratals olika på marknaden. Lite sjukt då att vi bara hittat ett som verkar riktigt bra...Här är hunden som ska växa och bli stor :)#sol #vår #värme #verisure #larm #hundmat #foder #hund #vaccination #ikea #malm

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards