Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 15 maj 2016

Kung Zlatan

Av Daniel - 15 maj 2016 11:42

En annan riktigt stor grej i går kväll var ju Zlatans sista match i PSG.

Jag gillar inte fotboll men kollar när det är EM, VM osv och någon enstaka stormatch på tv. Jag tycker att svensk fotboll generellt är så galet tråkigt så de lägger jag ingen som helt tid på.
Men man behöver ju inte vara en stor fortbollsentusiast för att förstå Zlatans storhet.


Igår var som sagt hans sista match i PSG, han behövde 2 mål för att slå nytt rekord samtidigt som han skulle tackas av.

Ja det är ju Zlatan det gäller så han gör ju självklart dom 2 målen, eifeltornet tänds i guld, svenska nationalsången spelas, hans barn kommer in på planen samtidigt som presidenten och övriga publiken står upp och jublar som galna, innan matchen ens är slut.

Säg någon annan svensk spelare som lyckats med detta!?

Han är en av världens bästa spelare under flera år och sveriges klart bästa spelare genom tiderna.

Till och med jag som inte gillar fotboll får tårar i ögonen och ryser när jag ser klipp ifrån matchen igår.

Många kritiserar honom gång på gång för att han hyllar sig själv och ska vara "divig" men när man kan stå upp för sina ord och visa att dom stämmer har han all rätt att få visa och känna sin storhet. Hans osvenska sätt är grymt härlig just för att han hela tiden levererar och bevisar hur bra han är. Det är så man blir en legend.

Zlatan är Kung!
#twittboll #zlatan #ibra #psg #ibrahimovic #king


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards