Fuck the past - Kiss the future

Alla inlägg under juli 2010

Av Daniel - 18 juli 2010 16:15

Roligt med alla kommentarer ifrån gårdagens inlägg. (dumma) blondin och modebloggande fanns de många som tyckte något om, just som ja trodde. Men lite fegt att ingen fakeblondin har försökt förklara på riktigt, men men...

Ska vara på lite kommentarer senare, så ös på med mer så kommer ni att få svar.


Den här dagen har gått i tv-spelets tecken medans Erika som vanligt jobbat.

Dillchips och Cola har hållt mig sällskap och de är ju inte helt illa. Hundarna har legat ute och myst i solen. Har varit lite molningt och blåst en del så nu tycker dom de är som skönast.

Roligt med Gizmo hur man märker hur han gillar sommaren. Han har blivit så mycket gladare och piggare sen värmen kom. Borde vara tvärt om att hundarna blir slöa men inte han. Nattis trivs bäst med att ligga i sanden under altanen.

Ska bli mer sol i morgon och då är min planering att ja ska sola. Vem vet hur länge de får vara sommar liksom, de gäller att passa på.


Skulle behöva lite filmtips, så man har nåt att kolla på under kvällarna. Nytt eller gammalt spelar inte så stor roll så länge de är bra. Action och skräck går bort men annars är de bara ösa på med förslag!

Funderar på om Snabba Cash har kommit ut på DVD ännu. Den vill man ju se, och sen var de någon mer film som skulle komma samtidigt som man ville se men vad de var har ja glömt.
Jaja, ös på med filmtips nu.

Tack på förhand!Kan inte bestämma mig om ja gillar den här låten. Musiken är bra men stör mig på att rytmen osv är precis som om han sjöng på svenska och nu när de är på danska så förstår man ju typ ingenting. Testade lite på kul att översätta texten med google och de blev en lite konstig översättning då hehe. Vad tycker du, hur bra är den här låten?

Av Daniel - 17 juli 2010 10:30

Varje gång ja sitter och klickar runt bland olika bloggar för jag samma tanke.

Varför!?

Bloggplasen har över 75000 bloggar och säkert 70000 av dom måste vara av fjortisar.

Stör mig verkligen på att alla tror att dom ska få största bloggen genom att försöka vara som Blondinbella, Kissie, Missie, Bambi, Bumbi, Bimbo eller vad alla nu heter. Är de verkligen något att sträva efter, att vara som dom? Ja fattar inte.

Fake blond, upptrycka (fake)tuttar, översminkad till tusen och blåst i skallen. En Barbie med silikonbröst. Kläder, skitsnack och hubba bubba-bilder är de som fyller alla dessa bloggar.

Och på wannabe-bloggara är bilderna ofta tagna med mobilkamera, gärna i spegeln. Tjejen är lite framlutad med ihopklämda bröst och rådjursögon. Väl genomtänkta bilder för att de ska falla varje liten tonårspojke (eller pedofil) i smaken, eller för att någon annan med samma ideal ska vilja se ut som hon (eller kanske bli avis på nåt, va vet jag). I ivern att lägga upp den perfekta bilden glömmer dom bara nåt. Att vända den åt rätt håll. Igentligen beror de nog okunskapen och förmågan i Paint (eller bara de fakeblonda håret). Bilden kan också vara "redigerad" med en svart översuddning på magen, näsan, örat osv. Dom delarna på kroppen kan man ju inte visa upp liksom.

Vad är grejen med dessa bilder?

Försöka se sexig ut, och inte se hur löjligt de igentligen blir att försöka se ut som någon man inte är. Visst. Vissa kan se ut som 15-16 fast dom bara är 14 med mycket smink, men så avslöjas dom i ett annat blogginlägg lite längre ner på sidan där dom hoppar studsmatta med sin lillebror eller bästisen i mjukbyxor.

Å alla dessa wannabemodebloggar. "Min blogg är sponsrad". Av vem? Din mamma?

Finns de verkligen ett så stort intresse att se vad alla fjortisar i hela sverige ska ha för kläder på sig varje dag att man måste ha omröstiningar, tävlingar, utfrågningar och massor av bilder överallt? "Dagens outfit", Seriöst! Vem bryr sig vad du har på dig?

(Hallå Lunarstorm! Ni har ett ansvar. Se till att alla dessa stannar kvar hos er. Snälla lägg inte ner!)

Okay. Ja har kanske inte den mest intressantaste bloggen, de vet jag. Men skulle den verkligen bli mer intressant om den hade massa kläder ifrån HM på varannan bild?

Skulle vara väldigt trevligt (och framför allt roligt) att höra någon förklara hur man tänker bakom dessa bloggar. Tror ni att ni kommer bli en ny Elin Kling, få berätta om modemarknaden emellan besöken på Spybar när ni blir myndiga, eller kanske rent av får göra en singel fast du inte kan sjunga?

Berätta. Seriöst, ja vill veta!

Runt 70000 bloggare bara här på bloggplatsen borde kunna ge en kommentar på hur ni tänker.

Ös på med era kommentarer. Jag väntar med spänning!


Grymt smarta och snygga förebilder... NOT!

Nej, spotta ut era Hubba Bubba och låt den riktiga hårfärgen växa ut. Väx upp!2014-07-20

EDIT: Måste ändå ge lite kredd till Isabella Löwengrip (Blondinbella) som faktiskt växt och blivit något genom åren. Inte bara Hubba Bubba där ändå.

Av Daniel - 16 juli 2010 18:45

Skön dag idag. Erika är ledig så vi tog en välbehövlig sovmorgon till 12.
Har inte gjort så mycket idag mer än att bara slappa och ta de lugnt.

Spelat en del tv-spel och så har vi tvättat hundarna. Schamponering behövdes helt klart och nu är dom båda jättemjuka i pälsen.

Hamburgare och pommes på gång nu och så får vi se vad kvällen har att erbjuda, kanske en film eller bara lite tv...


  

Av Daniel - 16 juli 2010 18:23

Såg den svenska filmen Sebbe igår. Hade inte hört talas om den alls innan men blev lite nyfiken när ja av en slump läste om den på nätet.

Känns som en svår film att ge betyg. Filmens handling är väldigt rak och verklig. Tror de tyvärr finns många som lever som Sebbe och hans mamma, mer eller mindre. Filmen känns sen som lågbudget men de känns som de passar filmen, kanske ska de rent av vara så. Ingen av skådespelarna har ja sett tidigare (förutom en av Sebbes lärare) och alla har sina riktiga namn i filmen vilket är en detalj som känns lite speciell även om de inte direkt påverkar filmen.
Vad den handlar om får ni läsa under trailern.

Mitt betyg: 3 av 5.


Sebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så... Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Sebbe gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Men när mamma sviker, sviktar allt.

Av Daniel - 15 juli 2010 11:15

Börjar man inte bli liiiite trött på den här Littoringrejen. Seriöst. Vad är det media vill igentligen, påverka utgången i valet?

Är inte speciellt insatt i allt som skrivits och tycker inte heller att ja behöver vara det. De här kommer inte påverka mitt röstande i september de minsta. Tyvärr finns de nog de svenskar som inte är lika snabba i skallen och rycks med i de som Aftonbladet & co vill.

Så här tänker jag.

Har killen köpt sex? Vem vet. Hur de än ligger till så har ju ingen kommit till skada (förns nu). Tjejen ville tjäna pengar och gjorde det. Hennes eget val!

Visst, de är olagligt att köpa sex i sverige. Har han då gjort de så ska han ju ha ett straff för de, men hur många andra har inte köpt sex utan att någon lyft på ögonbrynen!?

Varför väljer tjejen att komma ut med detta nu? Varför lägger Aftonbladet ut de?

Svaret är enkelt: Det är val om 2 månader!!!

Frågan är om de inte är Mona & co som ligger bakom allt. Tjejen ville tjäna pengar och gör de med största säkerhet de just nu också, genom de som betalar henne för att stå som "offer".

Varför hänger hon inte ut de andra som köpt sex av henne, och varför ska allt detta upp just nu när de ska ha hänt 2006? Svaret är det samma: Det är val om 2 månader!!!

På alla bilder ser man Littorin som helt sänkt och riktigt sliten och konstigt är ju inte de. Killen har problem med familjen och media kör på som aldrig förr.

Fatta att man kan gotta sig i andras olycka på de här sättet. Blir förbannad över hur skitigt och lågt de är.

Tyvärr tror ja valet kommer bli jämnare nu än vad de skulle ha blivit. Folk ser inte till politiken utan röstar efter person och de som media lägger fram. Monas bakrund är som helt bortglömd just nu.

Tragiskt att svensk politik ska vara smutskastning och inte de politiska frågorna de igentligen handlar om, och svensk media älskar att de börjar bli större och kan vara med och styra. Om de är Melodifestival, riksdagsval eller något annat spelar igen roll, man väljer vem man ska sparka på för att de andra ska lyftas upp.

Brukar läsa Aftonbladet och även länka ifrån dom men funderar ärligt på att bojkotta skiten. Har länge tyckt att tidningen mer blivit en skvallertidning som skriver mer om andras olycka, viktnedgång och hubbabubba-kändisars bloggar och när man nu ser så klart var tidningen väljer för politisk sida blir allt ännu enklare...

Blir förbannad och får svårt att skriva allt ja tänker om detta så ja stannar här, för nu.

Kolla gärna in denna blogg och läs fler kloka ord.

http://larsfalun.wordpress.com/"Vi är många som känner oss svikna", säger Sahlin medans hon sitter och njuter över att hennes kupp fungerat. Äckligt! Vad skulle hon känna sig sviken för? Att hon själv inte fick 2000kr och lite sex?

Av Daniel - 15 juli 2010 10:30

Dagarna går fort nu, lite väl fort tycker jag. För varje solig dag känns de nästan lite som hösten kommer närmare. Kan de vara så här många soliga och varma dagar liksom.

En vecka kvar tills vi ska upp till Umeå. 8-9 timmar i bil utan AC (enkel väg), de blir kul... varmt.

Som de verkar nu åker vi upp på torsdag natt och hem på söndag morgon. Under hela lördagen ska ja packa för flytten medans Erika ska på bröllop. Fredag och lördag måste ju räcka för att tömma lägenheten och städa ur den...? Vi måste ju så på nåt sätt ska de gå, så från och med nästa måndag blir min Erika dalkulla på heltid (hon pratar nästan dalmål redan haha).

Idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra. Eller jo de vet ja nog. Ja ska spela tv-spel. Var till Falun igår och köpte spel. Sån flyt. Skrev ju här på bloggen att ja ville köpa Red dead redemption och på kvällen igår skulle ja upp till Kupolen för att fixa de. Men så ploppar de in kommentarer från en Tomas som vill sälja spelet och vips så har ja nu ett exemplar här hemma.

Grymt stort TACK Tomas för spelet!   

Idag blir de då alltså att spela de nya spelet. Samtidigt känns de lite fel när de är så bra väder ute, men ja vet faktiskt inte riktigt vad ja ska hitta på där ute i solen mer än att sola så ja stannar nog inne idag.
Platta ska läggas bara. Glömde de igår, så igår kväll hade hundarna grävt och ätit sand igen *grr* ja som hade städat

Nej, nu ska ja ta en glass till frukost och sen stata igång PS3an tror ja.
Ha en bra dag!

Av Daniel - 14 juli 2010 10:45

Regnet kom till sist igår och idag har de inte riktigt klarnat upp ännu.

Måste erkänna att de faktiskt inte gör så mycket med en dag med lite svalare väder. Var riktigt mörkt över huset igår men någon åska blev de inte. Var lite svårt att se när man körde bil. Himlen var helt öppen och de kändes typ som att köra på en sjö.

     

När värmen inte är i topp ska ja passa på att ha en stor disk och städdag. Inte direkt roligt men välbehövigt.
Erika jobbar till 20 så jag har några timmar på mig att fixa.

Hundarna har fått nåt ryck och börjat gräva i trädgården. En grop på samma ställe om och om igen. Vet inte vad dom gör där men varje gång dom ska komma in är de sand och lera på nosen och mellan tänderna. Idag ska husse dock sätta stopp. Ska lägga en stor stenplatta över hålet. Ska man dammsuga vill ja inte ha in sandiga hundar sen. De räcker ganska bra att dom hårar.

Till kvällen blir de en sväng till Kupolen också. Dels för att hämta hem Erika men också för att kolla lite tv-spel. Spelar väldigt lite nu mera och har lite funderingar på att ändra på det. Ett nytt spel vore kul. Funderar på Red dead redemption. Lite vilda västern i GTA stil.

Nehe. Funderar om man skulle ta och komma igång kanske. Vad ska man göra först, diska eller dammsuga? Känns som pest eller kolera...  

Kanske blir enklare att diska om ja gör så här... Tror ja ska testa.
(Bilden är lånad från Google)

Av Daniel - 13 juli 2010 18:00

Värmen fortsätter och fler och fler börjar längta efter kylan, typ.

"Det är för varm", "man svettas ju hela tiden", "får ont i huvudet", "kan inte sova" osv.

Ja kan förstå att vissa har problem med värmen, speciellt äldre. Största boven till att folk lider av värmen tror ja är vätskebrist. Att man sen inte kan sova kan  förståss vara jobbig.
Jag försöker ha så lite kläder på mig som möjligt hela tiden. Att sova i nåt funkar inte. Kan man sen ha ett fönster öppet är ju de bra.

Största problemet tycker ja är myggen. Är de en mygga i sovrummet spelar de ingen roll hur många grader de är eller inte.

Lyssnade lite med ena örat på radio i morse och folk ringde in för att ge tips om hur man kan hålla temperaturen nere nu när de är varmt. Asså vissa var ju helt galna. Aftonbladet ger tipset att lägga sängkläderna i kylen. Asså seriöst!?

Ät fryst melon sa någon på radio och de testade vi igår, ofrivilligt, och de smakade verkligen inte bra. Kylklampar i sängen, ja de lär ju vara skönt... eller inte.

Duscha och skaffa fläkt måste väl ändå vara de enklaste och bästa, om man inte vill sova i badkaret eller i frysboxen.

Personligen försöker ja njuta så mycket som möjligt av värmen. En sån här bra sommar har kanske 4-5 veckor av soligt varmt väder, max. Hur lång är inte höst och vinter sen? Hela förra sommaren väntade man på att de skulle bli varmt utan att de igentligen kom, mer än några få dagar och då var man så klart inte nöjd.

Hur är det när man åker utomlands då? 2 veckor i 30 grader där brukar inte vara några problem, är de för att man betalt för de eller?

Ja skulle mer än gärna ha värme året om. Kanske inte 30 grader men regn, snö och kyla är aldrig skönt, tycker jag.På charterresan får de gärna vara 30 grader varmt

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards